Gode råd: Vedligeholdelse af din kloak

Gode råd: Vedligeholdelse af din kloak

Gode råd: Vedligeholdelse af din kloak

Oplever du, at din kloak ikke fungerer optimalt, kan der være flere grunde til dette. Uanset hvad er det dog vigtigt, at du hurtigt får styr på problemet, da en kloak ude af funktion kan forårsage en masse unødvendige problemer. En almindelig grund til, at din kloak ikke fungerer, kan være, at din kloak er underdimensioneret, hvilket betyder, at din kloak i perioder ikke kan aflede det vand, som den skal. En anden grund kan være, at dine rør er knækket, eller de kan være defekte, så spildevandet på den måde ikke bliver holdt inde i rørene. Dine rør kan også blot vise sig at være stoppet til. Uanset hvad er den optimale løsning at få en entreprenør ud og vurdere situationen.

Hvordan kan du selv vedligeholde din kloak?

Det er vigtigt at passe på sin kloak, da en misligholdt kloak kan resultere i fugtskader i dit hjem. Du kan også risikere at opleve svamp eller rotter, og ingen af delene gør noget godt for indeklimaet i din bolig. Er du ejer af det pågældende hus, er det dig, der står for vedligeholdelsen, og du får her et par gode råd til, hvordan du bedst kan gøre dette.

Efterse husets brønde

Et godt er for det første at efterse husets brønde og få dem tjekket mindst to gange om året af en professionel entreprenør. Her arbejder de fleste med en gang i foråret og en gang i efteråret. ’

Tv-inspektion

Et andet godt råd er at få lavet en tv-inspektion af dine kloakledninger. På den måde sikrer du dig, at alt er, som det skal være.

Tøm din septiktank

Har du en septiktank skal du også huske at tømme denne. Her er der typisk en regel om, at denne skal tømmes en gang om året, hvilket gøres med en slamsuger.

Få tjekket din kloak af en professionel entreprenør

Oplever du et funktionssvigt i dit hjem, hvor enten dit toilet eller din håndvask ikke virker, bør du få en entreprenør til at kigge på problemet. Din entreprenør København er Entreprenørfirmaet Bo Hansen ApS. Få fixet problemet med det samme og ring til din entreprenør allerede i dag.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account