Gode råd til kør-selv rejsen

Gode råd til kør-selv rejsen

Gode råd til kør-selv rejsen

Hvert år drager mange danskere afsted på kør-selv-ferie. De fleste kører til Sydeuropa, men der er faktisk også danskere, der kører Nord på til Sverige og Norge. En kør-selv rejse er en større størrelse, der kræver noget planlægning. Særligt hvis du ikke kender de strækninger, som du skal køre på. Her i guiden giver vi dig nogle gode råd, inden du sætter dig bag rettet og træder på speederen. Udgivet i samarbejde med billigsteafbudsrejser.dk

Planlæg ruten

Først og fremmest skal du have planlagt din rute. Forhåbentligt køre i flere. Find ud af, om der er nogle forhindringer og få et overblik over de veje, som I skal køre på. Det kan være rart lige at se ruten på Google Maps, så I har et indblik i, hvilke byer I skal igennem. Det kan jo også være, at der er nogle seværdigheder, som i gerne vil se under turen. Skal i overnatte på turen skal I også finde ud af dette, inden i kører. Bestil gerne hotellet hjemmefra, hvis nu i først ankommer sent. Når i planlægger rejsen, skal i også gøre Jer nogle tanker om, hvor ofte i gerne vil skifte chauffør. Det kan være en fin ting også at gøre det undervejs, hvis nu man uventet bliver træt. Det er bare vigtigt, at den anden kan få lidt søvn, så han er klar til at køre bilen sikkert, når den anden bliver træt. Sørg også for at få et overblik over benzintankene på turen. Det er nemlig ikke alle steder, at der lige er en tank inden for kort afstand.

Gør bilen klar

Næste step er, at bilen skal gøres klar. Sørg for at der er den rigtige mængde luft i dækkene, at vinduerne er pudset samt at der er nok olie, sprinklervæske og så videre på. Du bør også rengøre bilen indvendigt, da i skal være i den mange time, og har i en ren bil, blive i i hvert fald ikke irriteret over, at der ikke er rent.

Undervejs

Undervejs på turen bør i holde ind af og til. Både for at komme på toilettet men også lige for at få strækket benene og få lidt frisk luft. At få frisk ilt til hjernen giver lidt ny energi, som kan bruges på køreturen. Overvej at tage noget underholdning med til dem, der ikke skal køre. Har i børn med kan det være film og lignende. Vil i gerne høre Jeres eget musik, kan det også være en fin idé at arrangere det. De fleste mobilselskaber tilbyder efterhånden internet til en god pris i udlandet, så ofte vil I blot kunne bruge Jeres foretrukne streamingtjeneste. Husk ligeledes at få godt med vand og mad, så chaufføren ikke går sukkerkold. Så sørg for at få tanket i god tid, så I ikke kommer til at løbe tør for benzin. Det vil nemlig blot forsinke ferien mere end nødvendigt.

Related Posts

Sådan vælger du den rette restaurant, når du skal på date

Kommentarer lukket til Sådan vælger du den rette restaurant, når du skal på date

Kommentarer lukket til

Gør det nemt for kunderne med kontaktløs betaling

Kommentarer lukket til Gør det nemt for kunderne med kontaktløs betaling

Vi søger alle sammen efter kærligheden, men hvordan finder man den lige?

Kommentarer lukket til Vi søger alle sammen efter kærligheden, men hvordan finder man den lige?

Har du en interesse inden for den filmiske verden?

Kommentarer lukket til Har du en interesse inden for den filmiske verden?

Branding metoder til dit firma

Kommentarer lukket til Branding metoder til dit firma

Sådan sparer du på pladsen i køkkenet til festen

Kommentarer lukket til Sådan sparer du på pladsen i køkkenet til festen

Skal jeg vælge neutralisation eller p-piller til min hunkat?

Kommentarer lukket til Skal jeg vælge neutralisation eller p-piller til min hunkat?

Magnetbånd – nem og hurtig inddeling af whiteboards

Kommentarer lukket til Magnetbånd – nem og hurtig inddeling af whiteboards

leave a comment

Create AccountLog In Your Account