Forbered dig til sommeren – skal dine træer beskæres?

Forbered dig til sommeren – skal dine træer beskæres?

Forbered dig til sommeren – skal dine træer beskæres?

Mens sommeren nærmer sig, er der tid til at nedfælde planer for de mange timer, der skal tilbringes i haven – under forhåbentligt høj sol.

Desværre er det ikke altid, at dine træer, buske og beplantninger vokser som du havde forestillet dig, og det kan betyde, du skal i gang med at beskære de høje træer eller de mange buske.

Hvis dine træer er vokset ud af kontrol, påvirker det ofte hele det miljø, din bopæl befinder sig i. Kraftige træer og mange buske kan skabe et mere indelukket miljø, hvor der ikke er den mængde lys og luft, der kunne være.

Topkapninger, træfældninger og andre beskæringsopgaver kan dog være farlige for den almindelige haveentusiast, og derfor anbefales det, at man benytter en professionel til beskæring af træer.

Hvorfor bruge en professionel til træbeskæring?

Når du anvender en fagmand til at beskære dine træer, vil forsikringsansvaret overgå til denne persons virksomhed.

Det kan nemlig være svært at kontrollere, hvor de store grene og stumper lander, hvis du f.eks. beskærer et træ, der ligger tæt på huset. Går der et vindue tabt eller sker der f.eks. skader på taget, er det langt fra sikkert, din forsikring vil påtage sig ansvaret, eftersom det er en selvforskyldt ulykke, der er foretaget af en amatør.

Hvad endnu værre er, er at du risikerer at komme til skade, da du ikke har samme erfaring i at balancere og betjene farlige værktøjer højt oppe. Mister du førlighed i den forbindelse, risikerer du igen at stå med meget dårlige kort på hånden, da forsikringsselskabet kan stille sig på tværs i forhold til at kompensere for selvforskyldte skader.

Sidst, men ikke mindst, er der resultatet i sig selv. En virksomhed med ekspertise i beskæring af træer vil efterlade din have flot og naturlig – og med det lys og den lethed, du altid har ønsket til din have.

Related Posts

Sådan skaber du en hyggelig stemning i haven

Kommentarer lukket til Sådan skaber du en hyggelig stemning i haven

Skal du have lagt en ny terrasse?

Kommentarer lukket til Skal du have lagt en ny terrasse?

Trænger du til en ny terrasse?

Kommentarer lukket til Trænger du til en ny terrasse?

Rejs til udlandet og få inspiration til din indretning

Kommentarer lukket til Rejs til udlandet og få inspiration til din indretning

Tilbring hele foråret og sommeren i haven

Kommentarer lukket til Tilbring hele foråret og sommeren i haven

leave a comment

Create AccountLog In Your Account