Feriebolig i Malaga – hold ferie på dine betingelser

Feriebolig i Malaga – hold ferie på dine betingelser

Feriebolig i Malaga – hold ferie på dine betingelser

Kommentarer lukket til Feriebolig i Malaga – hold ferie på dine betingelser

Der er mange måder at holde ferie på. Nogle tager til Østrig eller Frankrig for at få ski på, og andre tager på storbyferie for i en af de mange europæiske hovedstæder. Nogle vil hellere på kulturferie og andre vil ligge og dase ved stranden dagen lang. Hvad enten du er til, så kan du være sikker på, at du kan holde lige netop den ferie du ønsker i Spanien. Ja, altså lige på nær skiferie – det bliver nok svært!
Spanien er i øvrigt en af danskernes foretrukne destinationer, når sommerferien melder sig. Og det er det god grund til. Spanien er nemlig en oplevelsesrig destination, fordi landet har så meget at byde på.

Spanien som feriedestination

Spanien har meget at tilbyde dig som turist. Og hvad enten du besøger landet for første gang eller for 10. gang, så kan du være sikker på, at du kan opleve noget nyt. Det er netop noget af charmen ved Spanien; landet har så mange mindre regioner og små landsbyer, hvor de har netop deres helt unikke ting kørende. Du har derfor mulighed for at køre landet tyndt eller fordybe dig i en af de populære destinationer. Dem har Spanien nemlig mange af; Barcelona, Madrid, Gran Canaria, Mallorca, Ibiza, Costa del Sol, Granada, osv. Det kan godt være lidt uoverskueligt at vælge feriedestination, når der er så mange gode muligheder. Derfor får du nedenfor et forslag til, og mange gode råd om, lige netop én af disse forunderlige destinationer. Du kan nemlig overveje at tage til Malaga.

Malagas charme og mange seværdigheder

Malaga er en af Spaniens mange smukke byer, og der findes et utal af aktiviteter at lave, når du tager på ferie lige netop her. Der findes aktiviteter for næsten enhver, og du kan godt forberede dig på, at du ikke når halvdelen af, hvad byen har at tilbyde dig. Her er nogle forslag til aktiviteter under ferien i Malaga:

  • Botanisk have – Malaga har en kæmpe botanisk have ved navn La Concepción, som er så stor, at du godt kan regne med at skulle bruge flere timer, hvis du vil se hele haven.
  • Kultur og sightseeing – du har mulighed for at tage på Picasso-galleri eller se det berømte mauriske fort Alcazaba i Malaga.
  • Shopping – man kan næsten altid shoppe på sin ferie, og Malaga er ingen undtagelse. Her har du nemlig rig mulighed for at gå i en af de utallige butikker og kigge på kulturelt inspireret tøj eller souvenirs til boligen derhjemme eller til venner og familie.
  • God mad – er næsten umuligt at komme udenom i Spanien generelt. Malaga har, ligesom mange andre spanske byer, et fantastisk udvalg af gode restauranter, hvor du kan komme helt tæt på mange spanske specialiteter såsom Paella og Gazpacho.

Lyder ferie i Malaga som noget for dig? Vil du gerne afsted mere end én gang? Så kan du med fordel overveje at købe feriebolig i Malaga. På denne måde styrer du helt selv tempoet for din ferie, og du er uafhængig af at skulle bestille hotel. Køb hus i Malaga og nyd din ferie – året rundt.

Related Posts

Sådan kan du nemt og hurtigt få styr på nytårsmenuen

Kommentarer lukket til Sådan kan du nemt og hurtigt få styr på nytårsmenuen

Hvad bør du overveje, når du investerer i en vaskemaskine?

Kommentarer lukket til Hvad bør du overveje, når du investerer i en vaskemaskine?

Bluetooth højtalere – Tag musikken med dig

Kommentarer lukket til Bluetooth højtalere – Tag musikken med dig

Undgå over-pronation ved at bruge de rette løbesko og indlægssåler

Kommentarer lukket til Undgå over-pronation ved at bruge de rette løbesko og indlægssåler

3 gode råd til at holde din hund sund og rask

Kommentarer lukket til 3 gode råd til at holde din hund sund og rask

Sådan vælger du den bedste internetudbyder

Kommentarer lukket til Sådan vælger du den bedste internetudbyder

Har du styr på rodbeskæring i din kloak?

Kommentarer lukket til Har du styr på rodbeskæring i din kloak?

Kom godt i gang med en madplan

Kommentarer lukket til Kom godt i gang med en madplan

Få en aktiv hverdag: guide til motionscykler

Kommentarer lukket til Få en aktiv hverdag: guide til motionscykler

Tag på ski i vinterferien

Kommentarer lukket til Tag på ski i vinterferien

Gode råd til kør-selv rejsen

Kommentarer lukket til Gode råd til kør-selv rejsen

Start dagen med et godt måltid mad

Kommentarer lukket til Start dagen med et godt måltid mad

Create AccountLog In Your Account