EU-databeskyttelsesforordning: Gør din virksomhed klar til d. 25. maj

EU-databeskyttelsesforordning: Gør din virksomhed klar til d. 25. maj

EU-databeskyttelsesforordning: Gør din virksomhed klar til d. 25. maj

  1. 25. maj træder den nye EU-databeskyttelsesforordning i kraft, og med det er der mange virksomheder, der skal til at forberede sig. Som minimum anbefales det, at man overholder den gamle persondatalov, og man bør samtidig omlægge virksomhedens data på en sådan måde, at virksomheden også på længere sigt kan overholde den nye lov. Dog er der mange ting, der skal klares i forbindelse med dette, da alle medarbejdere skal sættes ind i reglerne, og det kan være en større og længere proces, der kan komme til at kræve professionel hjælp udefra. Der er nemlig masser af nye informationer, der skal tages arbejdes med, og både ledere og andre ansatte har en omfattende mængde af diverse ting, der skal lægges om og organiseres på en anden måde end tidligere. Samtidig handler det om at komme i gang på den bedst mulige måde, så virksomheden hurtigt igen kan finde sit flow.

 

Dygtige samarbejdspartnere

Her er TVC Advokatfirma en oplagt mulighed, da du her finder dygtige samarbejdspartnere, der tilmed har det nødvendige overblik. TVC Advokatfirma hjælper jer som virksomhed med at klassificere og kortlægge virksomhedens persondata. Samtidig tager TVC Advokatfirma også hånd om medarbejderen, som spiller en stor overordnet rolle i omlægningen af persondataloven. TVC Advokatfirma tilbyder at stå for den interne undervisning, således at alle medarbejdere bliver godt klædt på til fremtidens ændringer. TVC Advokatfirma kan hjælpe dit firma med følgende:

 

  • Risikoanalyse
  • Handlingsplan
  • Databehandleraftale
  • Beredskabsplan ved eksempelvis tillidsbrud
  • Compliance manual
  • Undervisning
  • Workshops

 

Hvad kan TCV Advokatfirma gøre for dig?

Ønsker du som leder af en virksomhed at høre mere om, hvad TVC Advokatfirma kan gøre for dig og dine medarbejdere, kan du se meget mere på hjemmesiden her eller ringe med det samme for en drøftelse af, hvordan TVC Advokatfirma kan hjælpe dig og din virksomhed.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account