Ejerlejlighed eller andelsbolig?

Ejerlejlighed eller andelsbolig?

Ejerlejlighed eller andelsbolig?

Kommentarer lukket til Ejerlejlighed eller andelsbolig?

Overvejer du at købe ny bolig? Hvis du gerne vil blive inde i byen og ikke har behov for en stor have, så vil en ejerlejlighed eller en andelsbolig være et oplagt valg for dig. Men det er umiddelbart to meget forskellige investeringer, som kan have afgørende betydning for dig og din økonomi.

Uanset om du hælder mest til den ene form for bolig eller den anden, så gør du som udgangspunkt altid klogt i at besøge din bank først. Det er lidt svært at begynde at kigge på bolig inden du overhovedet er klar over, hvor meget du kan købe for. En god bank hjælper dig med at træffe den mest fordelagtige beslutning og alt efter, hvad dit budget er, så det måske i højere grad en andelsbolig du skal kigge efter frem for en ejerlejlighed, eller omvendt. Arbejdernes Landsbank er eksperter på området og kan vejlede og rådgive dig til at træffe den rette beslutning. De har årtiers erfaring og indgående kendskab til landets forskellige andelsboligforeninger, og netop dette er din sikkerhed som køber. På hjemmesiden kan du læse om de forskellige boligtyper og –lån, samt finde gode råd til, hvorfor du skal vælge det ene eller det andet. Du kan klikke her og blive meget klogere på, hvad et andelsboliglån er, og du kan endda lave en beregning på, hvor meget du har mulighed for at låne.

Indret dit hjem med træ

Har du købt ny bolig, så går du sikkert allerede med tankerne om, hvordan du gerne vil indrette det. Måske har du fået fingrene i et håndværkerkøb, og så er der virkelig noget at tage fat på. Hvad end du er på udkig efter trævarer til at bygge dit eget køkken, eller blot leder efter en træbordplade, som du kan lave dit eget spisebord af, så finder du alverdens lækre træsorter hos MIFApladen. Her kan du finde både forskelige standardmål, eller du kan vælge at få skræddersyet din helt personlige plade og selv vælge, hvordan kanter, overflade osv. skal se ud. Hos www.mifapladen.dk finder du træsorter lige fra de lyse ask, fyr og birk til de lidt mørkere som mahogni og valnød. Og alt efter, hvilken lak og bejdse du behandler dit træ med, så er det i høj grad muligt at personliggøre looket og skabe din helt egen og unikke stil derhjemme. MIFApladen er for dig, der elsker træ i indretningen. Det eneste du skal huske er at behandle træet korrekt, så det holder sig pænt mange år i fremtiden.

Related Posts

Giv dit hus længere levetid

Kommentarer lukket til Giv dit hus længere levetid

Gør dit eget hjem til en oplevelse

Kommentarer lukket til Gør dit eget hjem til en oplevelse

Gør det selv i soveværelset

Kommentarer lukket til Gør det selv i soveværelset

Sådan gør du dit hjem mere værd

Kommentarer lukket til Sådan gør du dit hjem mere værd

Renover dit køkken med et online lån

Kommentarer lukket til Renover dit køkken med et online lån

Find dine nye vinduer online og spar penge

Kommentarer lukket til Find dine nye vinduer online og spar penge

Spar penge ved at skifte til energivenlige hårde hvidevarer

Kommentarer lukket til Spar penge ved at skifte til energivenlige hårde hvidevarer

Udskift husets tagrender og bliv klar til efterårets mange regnfulde dage

Kommentarer lukket til Udskift husets tagrender og bliv klar til efterårets mange regnfulde dage

5 overvejelser ved nybyggeri

Kommentarer lukket til 5 overvejelser ved nybyggeri

Sådan sikrer du din bolig mod indbrud

Kommentarer lukket til Sådan sikrer du din bolig mod indbrud

Gør din indretning lys og funktionel

Kommentarer lukket til Gør din indretning lys og funktionel

Kattegrus er dårligt for miljøet

Kommentarer lukket til Kattegrus er dårligt for miljøet

Create AccountLog In Your Account