Derfor er bObles tumledyr dit barns bedste ven

Derfor er bObles tumledyr dit barns bedste ven

Du kender det sikkert. Børneværelset er fyldt med legetøj i alskens former og farver, og noget bliver unægtelig brugt mere end andet.  På hylderne findes der legetøj til at styrke de mindstes balance, og på hylderne ligger der dukker, bamser og klodser, der kan danne rammen om mange timers fantasifuld og kreativ leg.

Nogle gange kunne det måske være rart at have et stykke legetøj, der ikke kun kunne bruges til leg og sjov, men samtidig også kunne bruges til at lære de små i familien at holde balancen, hjælpe dem, når de skulle gå deres første spæde skridt og støtte dem, når de havde behov for det. Og som med garanti ville blive brugt. Det var blandt andet nogle af de tanker, der lå til grobund for de første tumledyr fra bObles. Ikke nok med at de skønne skumdyr skulle kunne spille en væsentlig rolle i børns leg, så skulle de også være med til at styrke barnets udvikling.

Motorisk træning gennem kreativ leg

Det er en vinderkombination, der med sikkerhed kan gøre de søde tumledyr til et af dit barns bedste venner på børneværelset. Udformet som søde kyllinger, farlige krokodiller og skøre elefanter kan disse dyr blive brugt til at blive leget med igen og igen, og der findes et tumledyr til alle børn i alle aldre. Til de mindste handler det om at finde det rette tumledyr, de kan bruge til at støtte nakken på, og for de lidt ældre kan man vælge et dyr, der kan hjælpe de små, når de begynder at kravle og tage deres første skridt.

For bObles er det vigtigt, at kreativ leg samtidig skal træne de mindstes motoriske evner, og selv når barnet bliver ældre, vil de skønne skumdyr stadig kunne spille hovedrollen i mange forskellige lege.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account