Den oversete faktor, der giver dig en flot plæne

Du lægger meget arbejde i at holde din have smuk. Noget af det er arbejdet med at holde plænen flot og grøn. Det kræver, at græsset har de bedste vækstvilkår, og at du slår det jævnligt.

Måske har du helt styr på, hvordan du sikrer de bedste vækstvilkår for dit græs. Måske har du også helt styr på, hvor ofte det skal slås. Men er du helt obs på alle de faktorer, der spiller ind? Der er nemlig en ting, du kan have overset.

Skift knive jævnligt

Når det er tid til at få slået græsset, starter du din robotplæneklipper. Den kan gøre noget af arbejdet for dig. Men den kan ikke gøre sit arbejde godt, hvis du ikke vedligeholder den. Den skal have nye knive ca. hver anden måned, hvis den skal arbejde optimalt og give dig pænt græs.

Har du ikke fået skiftet endnu, så se at få bestilt nogle knive til robotplæneklipper. Men pas lidt på. Du skal sørge for at bestille de rigtige knive. Har du fx en Worx robotplæneklipper, så skal du bestille knive til Worx robotplæneklipper.

Hvis du glemmer det

Glemmer du at skifte knivene på din robotplæneklipper nogle gange hver sæson, så bliver din plæne ikke så smuk, som den kunne være. En slidt kniv skærer ikke græsset over. Den river i græsstråene. Når et græsstrå bliver revet over, så bliver det flosset og gult.

Så vil du have en smuk, grøn plæne, så skal du huske at skifte din robotplæneklippers knive. Hovedreglen er hver anden måned.

Create AccountLog In Your Account