Beskyt din hest så godt som muligt

Beskyt din hest så godt som muligt

Beskyt din hest så godt som muligt

Hvis du ejer en hest, så er det med garanti din bedste ven, og du vil gøre alt for at passe så godt på den, som det er muligt. Men det er ikke sikkert, du er helt up to date med, hvad der er godt for din hest. Så i dette indlæg kan du blive klogere på, hvad du kan gøre for at beskytte din hest på bedst mulig vis.

Få back on track udstyr til hesten

Vil du beskytte din hest, er back on track udstyr noget af det bedste, du kan vælge. Det kan for eksempel være:

Back on track dækken er et stykke materiale, som du kan lægge henover hestens ryg og pakke den ind i, lidt ligesom den havde en slags ”jakke” på. Materialet er et keramisk tekstil, som medvirker til, at kropsvarmen bliver reflekteret tilbage og dermed øger blodcirkulationen i det område, som er dækket til på hesten. Hvis hesten for eksempel sveder meget, kan dette være godt. Eller hvis hesten er skadet, kan dette materiale være hensigtsmæssigt.

Retningslinjer for back on track produkter

Det bør ske gradvist, når man vil i gang med disse produkter. Det anbefales, at du benyttes max 4 timer om dagen de første 2 til 3 dage. Således kan hestens krop vænne sig til materialet. Det kan ske, at nogle heste vil opleve ubehag i starten, hvormed det anbefales, at man stille trapper op. Det er på grund af den øgede bloggennemstrømning, som sker. Kan man fornemme på hesten, at smerten bliver for meget, så skal man lade være med at bruge det mere den dag og gå langsommere til værks. Så det handler om at fornemme, hvad din hest har brug for.

 

leave a comment

Create AccountLog In Your Account