Alt du skal vide, før du sælger

Alt du skal vide, før du sælger

Alt du skal vide, før du sælger

At bestemme sig for at sælge sit hus, er en stor beslutning i sig selv. Når først beslutningen er taget, kommer der en del andre beslutninger og overvejelser, som der skal tages stilling til. Dette kan for eksempel være, hvor meget huset er værd, hvad skal salgsprisen være, og hvor skal boligen sættes til salg henne? Alt dette kan du få hjælp til ved en ejendomsmægler. En ejendomsmægler har styr på alle de beslutninger og overvejelser, der skal tages, når boligen skal sælges og kan derfor guide dig igennem hele processen. Det er vigtigt, du vælger en ejendomsmægler, du føler dig tryg ved, og som du føler forstår dig, dine behov og dine ønsker. Det er med til at skabe et godt samarbejde, hvilket dermed gør hele salgsprocessen lettere for dig.

 

Det kan du forvente af ejendomsmægleren

Alle har forventninger til, hvordan deres ejendomsmægler skal være, samt hvad ejendomsmægleren skal kunne tilbyde. Har du for eksempel et hus til salg omkring Valby, er det smartest at finde en ejendomsmægler, som er lokal i området og derfor kender området og priserne er i forhold til andre boliger. Til en ejendomsmægler fra Valby kan du have følgende forventninger

 

  • Du kan altid forvente, at din bolig bliver fremvist af personer, som er uddannede eller under uddannelse til netop dette. På den måde er du sikker på, at din bolig bliver fremvist på en professionel måde, som dermed øger chancen for et salg.
  • Du kan forvente, at ejendomsmægleren har grundigt kendskab til din bolig. Dette betyder, at ejendomsmæglerens vurdering af huset er så realistisk som muligt, og huset bliver dermed sat til salg til en realistisk pris. Desuden er salgsvurderingen gratis.
  • Månedlige opfølgningsmøder under hele salgsforløbet er også en ting, du bør forvente. Dette giver dig muligheden for altid at kunne følge med i, hvad der sker, og hvis du har bekymringer eller kommentarer, så er dette møde ideelt til at kunne få besvaret disse.
  • At din ejendomsmægler udarbejder en salgsplan, som passer til netop dine behov og ønsker, kan du også forvente. Dette er med til at skabe overblik og for, at du kan følge med i planen om, hvad der skal ske med din bolig.

 

Vil du læse mere om, hvilke forventninger du kan have til en ejendomsmægler fra Valby, kan du læse meget mere her.

 

Vær opmærksom på

Når du skal til at vælge en mægler, er det dog vigtigt, at du følger din mavefornemmelse. Prisen er ikke altid det vigtigste. Fungerer samarbejdet mellem dig og din ejendomsmægler ikke, kan det hurtigt blive en lang og stresset proces at få sit hus solgt. Og det behøver det bestemt ikke at være. Føler du dig tryg med din mægler, vil processen ikke føles så lang, og du vil have lettere ved at blive guidet gennem de beslutninger og overvejelser, der kommer. Hvilket jo netop er det, ejendomsmægleren er der for at hjælpe dig med.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account