Hos WBFF kan du finde svar på mange ting
Sous vide teknikken bruges på flere toprestauranter verden over, men viser sig også at være særdeles velfungerende som madlavningsteknik i de private hjem. Sous vide teknikken er efterhånden en meget udbredt madlavningsteknik, som kan spare os for tid og fejltrin i madlavningen.
Brug sous vide som madlavningsteknik!
De fleste af os har en travl hverdag, hvor der om eftermiddagen og aftenen ikke er meget tid til madlavning. Madlavningen skal helst ikke tage flere timer, så det begrænser også hvad aftenmenúen kan stå på, da det helst skal være noget, der er nemt og hurtigt at tilberede.
Sous vide teknikken aflaster dig i køkkenet, og på samme tid giver dig mulighed for at servere god hverdagsmad uden den helt store forberedelsestid om eftermiddagen. Du kan sågar servere steg i hverdagen – sæt stegen over om morgenen, og den vil være færdigtilberedt om aftenen. Det eneste du skal gøre herefter er at stege stegen kort på panden, så den får en sprød stegeskorpe inden servering.
Sous viden kan også bruges til andet kød eller fisk, kartofler og grønsager.
Vi vil vel alle gerne imponere med vores madlavning, når vi får gæster i weekenden, men det er ikke altid, at det går helt efter planen. Mange af os har prøvet at servere enten overtilberedt mad, som ikke kunne reddes eller undertilberedt mad, som skulle bringes tilbage på kogepladen eller i ovnen igen.
Med en Sous vide kan du servere veltilberedt kød, som er perfekt mørt, og derudover kan Sous viden bidrage til mere overskud og tid til dine gæster. Forestil dig, at du ikke skal gå og holde øje med stegen i ovnen eller kartofler og grønsagerne i ovnen, men at du véd, at der ingen chance er for at du servere undertilberedt eller overtilberedt mad for dine gæster, når du bruger en Sous vide.
Det er altså umådeligt svært at fejle i din madlavning ved brug af en Sous vide. Teknikken bidrager til, at du får det bedste resultat ud af din madlavning. Den giver dig mulighed for at pifte hverdagsaftensmaden op og sparer dig for fejltrin i madlavningen, når du får gæster.
Så hvis du ønsker perfekt mørt kød eller perfekttilberedte kartofler eller grønsager uden de helt store forberedelser, så brug sous vide som madlavningsteknik i både hverdagen og i weekenden.