3 tips til at bruge Sous-vide som madlavningsteknik

3 tips til at bruge Sous-vide som madlavningsteknik

3 tips til at bruge Sous-vide som madlavningsteknik

Kommentarer lukket til 3 tips til at bruge Sous-vide som madlavningsteknik

Sous vide teknikken bruges på flere toprestauranter verden over, men viser sig også at være særdeles velfungerende som madlavningsteknik i de private hjem. Sous vide teknikken er efterhånden en meget udbredt madlavningsteknik, som kan spare os for tid og fejltrin i madlavningen.

Brug sous vide som madlavningsteknik!

..Når du har travlt i hverdagen

De fleste af os har en travl hverdag, hvor der om eftermiddagen og aftenen ikke er meget tid til madlavning. Madlavningen skal helst ikke tage flere timer, så det begrænser også hvad aftenmenúen kan stå på, da det helst skal være noget, der er nemt og hurtigt at tilberede.

Sous vide teknikken aflaster dig i køkkenet, og på samme tid giver dig mulighed for at servere god hverdagsmad uden den helt store forberedelsestid om eftermiddagen. Du kan sågar servere steg i hverdagen – sæt stegen over om morgenen, og den vil være færdigtilberedt om aftenen. Det eneste du skal gøre herefter er at stege stegen kort på panden, så den får en sprød stegeskorpe inden servering.

Sous viden kan også bruges til andet kød eller fisk, kartofler og grønsager.

..Når du får gæster i weekenden

Vi vil vel alle gerne imponere med vores madlavning, når vi får gæster i weekenden, men det er ikke altid, at det går helt efter planen. Mange af os har prøvet at servere enten overtilberedt mad, som ikke kunne reddes eller undertilberedt mad, som skulle bringes tilbage på kogepladen eller i ovnen igen.

Med en Sous vide kan du servere veltilberedt kød, som er perfekt mørt, og derudover kan Sous viden bidrage til mere overskud og tid til dine gæster. Forestil dig, at du ikke skal gå og holde øje med stegen i ovnen eller kartofler og grønsagerne i ovnen, men at du véd, at der ingen chance er for at du servere undertilberedt eller overtilberedt mad for dine gæster, når du bruger en Sous vide.

..Når du ønsker at levere mad i topkvalitet

Det er altså umådeligt svært at fejle i din madlavning ved brug af en Sous vide. Teknikken bidrager til, at du får det bedste resultat ud af din madlavning. Den giver dig mulighed for at pifte hverdagsaftensmaden op og sparer dig for fejltrin i madlavningen, når du får gæster.

Så hvis du ønsker perfekt mørt kød eller perfekttilberedte kartofler eller grønsager uden de helt store forberedelser, så brug sous vide som madlavningsteknik i både hverdagen og i weekenden.

Related Posts

En loftisolering er en god investering

Kommentarer lukket til En loftisolering er en god investering

Boligventilation med anlæg afhænger meget af anlæggets filter

Kommentarer lukket til Boligventilation med anlæg afhænger meget af anlæggets filter

Invester i en praktisk tørretumbler og få dit tøj tørret hurtigt og nemt

Kommentarer lukket til Invester i en praktisk tørretumbler og få dit tøj tørret hurtigt og nemt

Et af de mest praktiske møbler, der findes

Kommentarer lukket til Et af de mest praktiske møbler, der findes

At opgradere sit køkken på en fornuftig måde

Kommentarer lukket til At opgradere sit køkken på en fornuftig måde

Sådan gør du dit hjem mere værd

Kommentarer lukket til Sådan gør du dit hjem mere værd

Vedligehold din græsplæne med en robotplæneklipper

Kommentarer lukket til Vedligehold din græsplæne med en robotplæneklipper

Derfor er din søvn vigtig

Kommentarer lukket til Derfor er din søvn vigtig

Find den bolig du altid har drømt om

Kommentarer lukket til Find den bolig du altid har drømt om

Sådan sikrer du din bolig mod indbrud

Kommentarer lukket til Sådan sikrer du din bolig mod indbrud

Skift til energiruder og spar på varmeregningen

Kommentarer lukket til Skift til energiruder og spar på varmeregningen

Spar penge ved at skifte til energivenlige hårde hvidevarer

Kommentarer lukket til Spar penge ved at skifte til energivenlige hårde hvidevarer

Create Account



Log In Your Account