3 gode idéer til adventsgaverne

3 gode idéer til adventsgaverne

3 gode idéer til adventsgaverne

Det varer ikke længe, før det er 1. advent. Har du fået købt årets adventsgaver endnu? Hvis ikke kan du stadig nå det. Her i artiklen får du 3 konkrete idéer til, hvad du kan give i adventsgave. Vi håber, at du kan finde noget inspiration blandt vores gaveidéer.

  • En tur i biografen med middag

Hvis du gerne vil give en lidt mere personlig og speciel gave, så kunne et godt gaveforslag være en tur i biografen efterfulgt af en god middag. Denne gave fungerer særligt godt som adventsgave til din partner. Det er muligt at købe gavekort til en biografoplevelse mange steder, og det behøver ikke at koste mere end 300 kroner, hvis I ikke ønsker middag med. Vil I gerne have middag er de aktuelle priser på cirka 450 kroner. Biografgavekort gælder stort set til samtlige biografer i landet, og du behøver derfor ikke at være bekymret for, at gavekortet ikke kan bruges i nærheden af Jer.

  • Gavekurv med delikatesser

Skal du give din kæreste, en god veninde eller en ven adventsgaver, kan det ofte være svært at komme på gode gaveidéer. Ved du slet ikke, hvad du skal give, så kan en god gaveidé være lækre delikatesser – for eksempel noget lækker chokolade, specialøl, brød eller lakrids. Der findes heldigvis i de fleste danske byer rigtig fine delikatesseforretninger, der laver nogle rigtig lækre gavekurve. Det gode ved denne gave er også, at du kan få en gavekurv til dit budget. Der findes nemlig både større og mindre gavekurve. Det er særligt populært at give gavekurve med en eller flere gode flasker vin.

  • Personlig pleje

Skal du give en travl og stresset person en god adventsgave, så kan en gave inden for personlig pleje være en rigtig fin gaveidé. Et gaveeksempel kunne være en massage, en ansigtsbehandling eller en spadag på et lækkert spahotel. Der findes et utal af skønne behandlinger over hele landet, og du kan helt sikkert også finde den rette behandling til den person, som du skal glæde med en adventsgave. En anden god idé inden for personlig pleje er også forskellige produkter. For eksempel en lækker shampoo, en velduftende parfume, håndsæbe eller noget økologisk og plejende håndcreme.

Køb adventsgaverne på Singles Day og spar penge

Singles Day Danmark er en kinesisk shopping dag, der for alvor har gjort sit indtog i Danmark. Her nedsættes priserne på et hav af forskellige varegrupper – blandt andet elektronik, tøj, plejeprodukter, sportstøj og meget mere. Rigtig mange af de større danske forretninger har taget Singles Day til sig i stor stil, og det er helt sikkert kun et spørgsmål om tid, før mange af de mindre forretninger også vil gøre noget ud af Singles Day. En lignende tendens så vi også med Black Friday, hvor det i starten kun var et lille antal butikker, der tilbød sine kunder gode tilbud. Singles Day ligger i november måned lidt tid før 1. advent, så du har mulighed for at være ude i god tid med årets forskellige adventsgaver.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account